Nu kanske det är så att de flesta har plockat ut sina gamla heltäckningsmattor och kanske främst av hygienskäl. De mattor som lades in på 70- och 80-talet var svåra att hålla rena och inte av den bästa kvalitén. Om det är så att det ligger någon heltäckningsmatta så ut med det gamla och in med det nya.

Det har tagits fram mycket bättre mattor att lägga in idag. Ta en titt på utbudet från Mattplattor.se som både säljer till hemmamiljö men också till kontor och offentliga miljöer. Slitstarka mattor och oerhört enkla att lägga in. Mycket enklare än den gamla heltäckningsmattorna. Dessa plattor kan läggas direkt på ett plant golv. Om det är ett klickgolv som lades in för ett antal år sedan så kan du lägga dina mattplattor direkt på golvet. Se till att dammsuga ordentligt innan.

Mindre rum så behöver du inte använda dubbelhäftande tejp som bör användas då man lägger mattplattor i rum som är över 10 m2. Se till att mäta upp ditt rum för att kunna beräkna hur många plattor som behövs. Se till att beställa hem några plattor extra som du kan ha i reserv. Skulle du spilla något på en eller flera plattor så kan du enkelt lyft dessa och byta ut mot nya. Lycka till med ditt nya golv och vi hoppas att du kommer att trivas med denna typ av heltäckningsmatta.