Frågan är om inte slutet av april och början av maj är den allra bästa tiden på året. Vädret är varmt och soligt och sommaren står för dörren. För att ta in den där somriga känslan också i hemmet kan ett bra tips vara att inreda på ett somrigt sätt. Hur man kan göra detta tänkte vi kika lite närmare på här nedan.

Inred med färger

Sommaren är verkligen färgernas årstid och därför kan ett bra tips vara att satsa på färger när man inreder i sommarstil. Varför inte satsa på till exempel gardiner i ljusblått i fönstren eller härligt blommiga dukar på borden.

Vill man verkligen inreda på nytt kan man givetvis också sätta nya somriga tapeter eller varför inte en somrig fondvägg eller motsvarande.

Inred med växter och blommor

Något som också hör sommaren till är så klart växter och blommor i glada färger. Ett bra tips inför sommaren kan vara att slänga ut växter som blivit alltför gamla och ersätta dessa med nya och fräscha växter. Satsa gärna på växter av det lite mer ovanliga slaget, då detta är mycket roligare än att bara ha de allra vanligaste sorterna.