Stilar och trender kommer och går, och vi verkar ofta pendla fram och tillbaka. Idag kanske vi suktar efter minimalism, imorgon abstrakt konst, och nästa vecka kanske retro är i mode igen. Vad är då den gemensamma nämnaren? Att göra ditt hem och kontor så estetiskt som möjligt!

Gör ditt hus till ett hem

Vi vet alla känslan vi får när vi är bjudna till någons hem. Vi ser deras möbler, dekorationer och konst, och får ett intryck av hemägarens smak och personlighet. Oavsett om dina vänner följer de senaste trenderna till punkt och pricka eller om de hellre visar upp ett utbud av olika stilar så är hemmet alltid en förlängning av personen, vilket även gäller dig själv.

Snygga till väggarna

När vi tänker på inredning så tänker vi ofta på möbler; bord, soffor, sängkläder och små prydnadssaker, men vad finner vi om vi lyfter blicken lite högre? Givetvis våra väggar. Kala väggar kan dra ned helhetsintrycket av ett i övrigt snyggt dekorerat hem. Konst, fotoramar och i synnerhet posters är exempelvis väldigt bra sätt att sätta pricken över i:et i ditt hem, och alternativen är gränslösa för att passa just din smak. Kanske gillar du klassisk konst, gulliga bilder eller spännande tryck. Hitta rätt poster för dig bland ett fantastiskt utbud online!