474867-autumn

Nu när hösten startar är det dags att göra lite inredningsförändringar. En del ska bort och nya saker ska in. Låt ditt hem spegla årstiderna!

In med lite mer mys

Under hösten är det helt okej att ha lite fler myskvällar i soffan, eller ligga kvar extra länge i sängen på lördagsmorgonen. Nu kan man börja ta fram sina ljuslyktor när vi börjar få mörkt på kvällarna igen. Införskaffa en skön pläd som du kan mysa med hela vintern. Varför inte köpa några extra så familjen inte behöver bråka om vems tur det är att använda den?

Hämta din inspiration

Har du en långtråkig kväll och inget planerat? Gå in på Styleroom och sök efter lite inredningsinspiration. Kanske är det dags att skapa en helt egen möbel? Med enkla trälådor och hemmagjord best kan man göra sin egen väggmonterade bokhylla i vilka former man vill.

En simpelt furubord kan se ut som ett lyxigt bord från NK med rätt färgval och genom att skapa kontrast och grupper i inredningen, får du ett stilrent hem som passar dig.

Höstnatur i hemmet

Du kan också ta med dig hösten in i hemmet. Kylan kan vi lämna utanför dörren, med saker som gula löv skapar vackra bordsdekorationer under middagsbjudningen. Ledsna kvistar får nytt liv i en vas med vatten och under vintern kan man hänga dit en ljusslinga när löven har släppt.

Om du stöter på lite näver ute i naturen kan du ta hem det och fästa runt en ljuslykta eller glasljus. Se bara till att hålla ljuset under uppsikt och att inget näver kommer nära elden. Man ska alltid vara försiktigt när man tänder ljus inomhus!