litet rum

Är du på gång att flytta hemifrån och skaffa eget boende? Eller ska du studera på annan ort och skaffat dig ett litet studentrum och behöver tips på hur du ska inreda?

Då har du kommit helt rätt, här kommer vi att tipsa om vad du behöver tänka på och hur du kan få det mysigt även om lägenheten eller rummet är litet. Finns det möjlighet att förändra genom att flytta väggar och bygga om så är det ju det absolut bästa, då kan du bygga din lägenhet precis som du vill om du är händig.

I annat fall så finns det smarta lösningar för dig som kommer att bo litet, du får även försöka hitta på smarta förvaringslösningar som du kanske inte trodde fanns. Att montera ett hyllplan som ligger ovan dörrkarmarna kan vara smart om du har dåligt med golvyta att ställa förvaringsmöbeln på. På hyllan kan du ställa böcker eller förvaringslådor där du kan lägga dina saker.

Struktur är viktigt i små utrymmer, om du planerar och ser till att var sak är på sin plats så kommer du att få plats med så mycket mer än om det är ostrukturerat. Så innan du börjar att möblera se till att få upp och bort så mycket du kan från golvet, på så sätt kan du få plats med mer möbler cog yta att vara på.