Hösten nalkas med stormsteg och det blir mörkare varje dag. Många kanske sörjer att sommaren är över men vi tycker att hösten är en mysig årstid. Då det blir mörkare kan du mysa med tända ljus i soffan till exempel.

Även i trädgården finns det mycket att göra inför vintern. Du måste kratta löv, ta hand om träd och buskar och se till att gräsmattan är redo för vintern. Men det finns också saker du kan göra för att höja mysfaktorn även i trädgården.

Njut av mörkret med vackra lampor

Något som verkligen gör det extra mysigt när mörkret faller är att ha fin belysning i trädgården. Det kan vara ljusslingor till exempel eller vackra lyktor som du sätter ut bredvid trappen. Liksom vi skapar stämning med belysning inomhus så kan vi gör det även utomhus.

Utomhusbelysning gör dessutom ditt hus och din trädgård säkrare. Du behöver exempelvis inte oroa dig för att snubbla när du går ut i trädgården. En upplyst trädgård gör det också mindre frestande för inbrottstjuvar och rovdjur.

Det finns mycket fina lampor att köpa på nätet så gör din beställning online och förenkla processen. Du slipper springa i affärer och får mer tid att njuta av höstmörkret.