Fönsterbyte

Bor du i en gammal fastighet så kan det vara läge att kolla upp om det är dags att byta fönster, om det sitter gamla fönster i ditt hus så kan det vara så att det går åt mer energi än om du skulle göra ett energisparande fönsterbyte.

Moderna fönster är betydligt energisnålare än gamla otäta fönster. Gamla fönster släpper ut värme och tar in kylan betydligt mer än vad moderna fönsterpartier gör i dag och du kan spara åtskilligt bara genom att byta ut dina gamla fönster.

Att sätta in energimärkta fönster gör att du kommer att få bättre ekonomi i uppvärmningen av ditt boende och du slipper ha det så kallt efter golven och vid dina fönster. Visst det kostar att sätta in nya fönster, men om du gör en beräkning på hur du skulle sänka dina uppvärmningskostnader så jämnar det ut sig efter en tid.

Bättre för dig och bättre för miljön att göra den investeringen. Det finns mängder av varianter på energifönster idag så att även om du skulle bo i en äldre fastighet så kan du få väl anpassade fönster just till den fastigheten som gör att det ser ut som gamla fönster fast med ett modernt energitänk i fönstret.