Det blir mer och mer populärt att inreda sitt hem och designa sina rum, vi kollar på inredningsprogram på TV, vi läser magasin om inredning och design. Kanske mest fixar vi inför en försäljning av vår fastighet eller lägenhet, då kanske vi till och med tar hjälp uti från för att styla vår lägenhet så vi får ut det mesta möjliga för den.

chairOavsett om du ska sälja eller inte så vill vi att våra hem ska se bra ut, för att vi ska trivas och för att vi får uppskattning av de vi bjuder hem på lördag kvällen och tycker att vi har ett fint och inbjudande hem. Det är inget konstigt med det. Kanske du är den typen som vill ha det lite bohemiskt eller gillar du vitt, och fyller på med färger i kuddar och gardiner. Det finns nog lika många stilar som det finns människor och det är ju bra. Tänk om alla hem skulle se likadan ut, vad tråkigt det skulle vara.

Nej, ta inspiration från alla TV program och magasinen, blanda och skapa det hem som du trivs i, det är ju ändå du som ska bo där. Själv så är jag lite experimentell när det kommer till inredning och design, och jag måste tipsa om den senaste roliga prylen jag köpte till mitt hem. En designad äggkopp, ja du läste rätt 😉 Starling & Grobba, ett design företag från Örnsköldsvik har tagit fram en lite rolig designad äggkopp. Du kan gå in på deras webbshop och beställa deras spermieformade äggkopp!