Den svenska sommaren har varit fantastisk och många har nog önskat att man skulle haft en rejäl altan där man kunnat tillbringa många timmar på. Du kanske är en av dessa som påbörjat något i sommar och snart byggt färdigt altanen.

Har ni kommit till slutet på ert altanbygge och ska påbörja det sista innan vintern tar sitt grepp över oss. Funderar ni på vilket räcke som passar bäst på just er altan så kan ni ta en titt hos Inoxa som har ett brett sortiment av glasräcken. Just glas gör att altanen ser så mycket större ut och blir inte så mörkt med ett byggt räcke. Som sagt det är alltid en smaksak och vad som passar in på just er altan. Välj utifrån det som ni tycker om och som passar just på er altan.

Ett räcke är de flesta gångerna ett måste om det är fallhöjd från altanen. Ur säkerhetssynpunkt så rekommenderas det att sätta upp ett räcke av något slag. Även om det just nu är början på hösten så kan det vara skönt att få detta på plats innan vintern kommer. Det gäller att passa på nu då det inte är allt för kallt att slutföra det jobb som påbörjats. Det kan vara skönt att få allt på plats innan snön börja falla och det blir för kallt att vara ute och jobba.

Tillslut så önskar vi er lycka till med ert bygga och så håller vi våra tummar att det blir en lika bra sommar nästa år så ni får njuta av er altan.