Vintertid så är det alltid mysigt att kunna tända upp olika belysningsdetaljer i sitt hem. Dagens teknik gör det betydligt lättare än med gårdagens lysrör och lite utbud med ljuskällor.

Sedan den gamla vanliga glödlampan togs bort och led lampan gjorde sitt intåg på marknaden så har utbudet ökat drastiskt. Idag så hittar du led lister i många olika former och kan sätta belysning på nästintill vad som helst i ditt hem. Skaffa hem det som behövs och påbörja din karriär som belysningsmästare.

Det smidiga med lister med led belysning är att de går att lägga lite överallt och testa sig fram. Vill du lysa upp i din bokhylla så kan du på ett smidigt sätt med dubbelhäftande tejp fästa dina lister och se hur det blir. Håller du på att byta ut köket så kan du redan i stadiet när du monterar köksskåp och annat montera belysning på ställen som du kanske inte kommer åt annars.

Det är bara din fantasi och eluttag som sätter gränserna på hur din belysning kommer att se ut. På nätet finns mycket inspiration att hämta och så även när det kommer till belysning i ditt hem. Ta dig tid att kolla upp dessa tips som ges online, detta kan hjälpa dig att komma vidare om du fastnat i någon vinkelvolt med vilken typ av belysning du ska ha i hemmet.